Reaktor

Meglepő dolgok amiket már a Wolt-ról is házhoz rendelhetsz

4df09100-38c5-4704-a0ec-3288065d0693.jpeg

Az elmúlt másfél év legpraktikusabb applikációi között biztosan helyet kapnak az étel rendelős appok, ahol tengernyi opció közül választhatunk valami finomságot, és két kattintás után már úton is van a vacsora. Mára azonban már nem csak éttermekből, vagy élelmiszerboltokból választhatunk házhozszállítást: a Wolt applikációról a legkülönfélébb kategóriájú boltok termékeit is akár 35-40 perc alatt kézhez kaphatjuk. A szállítási költség bolttól függően 250 és 1200 forint között mozog, de minden hónapban vannak promóciók, ahol bizonyos üzletekből ingyen is rendelhetünk. Cikkemben összegyűjtöttem, hogy milyen kategóriákból válogathatunk, illetve hogy mik a legérdekesebb dolgok, amiket a Wolt-ról házhoz lehet rendelni. Spoiler alert: a választék annyira széles, hogy innentől szinte teljesen elkerülhetjük a személyes vásárlást, már ha bírja a pénztárcánk. 

Alkohol

Kezdjük az alapokkal, hiszen az alkohol házhozszállítás már jó pár éve elérhető, főleg Budapesten és környékén. A mai választék persze össze sem hasonlítható az öt évvel ezelőttivel, hiszen most a legolcsóbb italoktól, az igazi ritkaságokig minden megtalálható a repertoárban. Borkülönlegességek, csapolt sörök, likőrök, égetett szeszek… minden ami megmentheti a péntek esti bulit, ha elfelejtettük a bevásárlást. 

Lakáskiegészítők

Ha a vendégek már úton vannak, de nincs elég pohár és evőeszköz, vagy csak szeretnénk egy kicsit feldobni a lakást anélkül, hogy elhagynánk azt, már erre is van gyors megoldás, egy 40 perces Butlers házhozszállítás személyében. Számomra ez az egyik legrandomabb tétel a listán, de végül is praktikusnak praktikus lehet. 

VANS/O bag

VANS cipők, O bag táskák, kiegészítők fél órán belül. Aki nem akar várni napokat a házhozszállításra, az most nagyon örülhet.


Popcorn, nachos

Bár szinte minden féle nasit házhoz tudunk mér rendelni ami csak eszünkbe jut, az egyik kedvencem az mégis a mozis popcorn. Ha elfogyott a mikrós popcorn és nagyon kellene valami a mozis estéhez, akkor ennél jobb opciót nem is lehetne találni. A mozis büfék teljes kínálata megtalálható a listán, üdítők, szószok, és még csokis és karamellás popcorn is.

Tech kiegészítők

Ha a nap közepén elromlik a billentyűzet, vagy a fülhallgató, és nincs időnk újat beszerezni a következő meeting előtt, akkor biztosan jól jöhet a Wolt tech szekciója, ahol kábeleket, irodai kiegészítőket, laptop töltőket, mobiltelefonokat és egyéb tech kiegészítőket rendelhetünk - egy órán belül. Alapesetben felesleges, szükséghelyzetben életmentő?


Virág, ajándék

A feledékeny párok egyik kedvence lehet a Wolt “virágküldő” szolgáltatása. Ünnepi alkalmak, vagy csak spontán kedveskedés? Több mint 5-6 különböző virágbolt kínálatából  is rendelhetünk szeretteinknek, és akár egy órán belül az ünnepelt kezébe kerülhet a gyönyörű csokor. 

Horgászfelszerelés

És tényleg!


Gyógyszertári termékek

Bár idén januártól változott a jogszabály, a gyógyszertári házhozszállítás az egyik legpraktikusabb szolgáltatás, főleg ha az ember otthon fekszik betegen. Most már gyógyszereket nem szállíthatnak házhoz futárok, de vitaminokat, sebkezelési termékeket, testápolási, arcápolási termékeket, covid teszteket, maszkokat és még rengeteg egyéb dolgot igen, ami nagyon nagy segítséget jelenthet azoknak, akik nem hagyhatják el a lakást.

Kozmetikumok, smink

A híres vegán kozmetikumokat és testápolási szereket gyártó cég, a Lush, és a smink óriás Mac is megjelent a Wolt kínálatában, így kb. a bőrszín specifikus alapozókon kívül szinte minden termék kategóriából választhatunk. Nehéz elképzelni, hogy ilyen giga vállalatok termékei hogyan kerültek a listára, de panaszkodni nem panaszkodhatunk. 

Játékok

Legyen szó társasjátékokról, babákról, gyurmáról, vagy egyéb kreatív gyermekjátékokról, a Wolt-on több játékbolt kínálata közül is válogathatunk, ami egy-egy elfelejtett születésnapi zsúr, vagy egy unalmas karantén során igazán jól jöhet.

A lista a végtelenségig nyúlik, bőven van még lehetőség a rendelgetésre. A házhozszállítási díjjal vigyázzunk, ugyanis nem egy boltnál kell 1000+ forintot fizetni a gyors szolgáltatásért, de ha sürgősen kell valami akkor abszolút belefér. Továbbra is úgy gondolom, hogy általánosságban nem éri meg a Wolt-ot mindennapos vásárlásra használni, de egyszer-egyszer valóban nagyon jól jöhet. 

A teljesség igénye nélkül tehát itt a lista folytatása, a legmeglepőbb Wolt-os termékekkel:

  • Kisállat eledel és felszerelés
  • Étrendkiegészítők
  • Intimkellékek
  • Party kellékek
  • Hevítő rudak
  • Gourmet alapanyagok
  • Covid-tesztek
  • Csomagolásmentes termékek
  • Rágcsálóriasztók
  • Műköröm 
  • Kézműves csokoládé
  • Mintás zoknik
  • Wolt merch (?)
  • Könyvek
  • Selyemsálak

 

A cikk nem szponzorált tartalom.

süti beállítások módosítása