Reaktor

Meleg helyzet a jobboldalon
Kik képviselik valóban a melegek elfogadását? Mit akar a baloldal a homoszexuálisoktól?

tftktkpturbxy8yzwvjzgflmju1zdfizdvhyzq3zgu1yzrjowy2odbkms5qcgeslqmazkvnfwdndaavas0dpqdcww.jpeg

A baloldal szereti a konzervatívokat homofóbként bemutatni, pedig pont, hogy a konzervativizmus az, ami a házasság intézményén túl a melegeket nem különbözteti meg másoktól. Egyáltalán mit jelent a homofób kifejezés? Azt, hogy megkülönböztetni a melegeket? Nem, a homofóbia azt jelenti, hogy valaki irtózik a melegektől, vagy valamiért kollektíven utálja a homoszexuális embereket. Direkt nem használom a közösség szót, mert megtévesztő. Attól, hogy valaki hetero, még nem biztos, hogy ugyan annak a közösségnek tagja, mint én is. Ahogyan az sem igaz, hogy két meleg jól kijön egymással azért, mert mindketten ugyan olyan nemi identitásúak. Éppen ez a lényeg, hogy a nemi identitás egy individuális tényező, nem teremt közösséget, így nem létezik nemi identitás alapú közösség.

Az úgynevezett „meleg közösség” nem a melegeket, hanem néhány homoszexuális ember politikai nézeteit képviseli.

A melegeket egyedül a konzervatív oldal képviseli. Persze minden egyén különböző, a melegeket sem lehet lefedni egyedül egy gyűjtőnévvel. Ők is más és más tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért nem is lehet kijelenteni kollektívan túl sok mindent róluk. Nem bűn, ha valaki a saját neméhez vonzódik, akár genetikai rendellenesség, vagy külső gyerekkori hatások és traumák, vagy közösségi nyomás miatt. Viszont azt sem szabad hagyni, hogy ez legyen a társadalom alapja. Azért nem, mert gyereket nemzeni a hetero párok tudnak egyedül, így ők jelentik a nemzet jövőjét. Ettől függetlenül a melegek kétségtelenül értékes tagjai a társadalomnak, viszont a standard továbbra is a hetero kapcsolat, ezen nem szabad változtatni.

Ha valaki férfinek születik, és nőkhöz vonzódik, emberi ösztönéből kifolyólag kellemetlenül fogja magát érezni transzszexuálisok között. Ezen nem lehet változtatni, hiszen ez a természetes reakció. Ugyan olyan ösztön, mint mikor bennem undort kelt a gyermekek szexualizálása. Az Instagram sajnos tele van olyan, elvileg hetero párkapcsolatban vagy házasságban élő párokkal, akik a fiú gyermekükből drag queent sminkelnek, majd ha valaki kritikát fogalmaz meg amiatt, mert szexuálisan aktivizálják a gyermeküket, akkor azzal „védekeznek”, hogy a kritizáló bizonyára homofób. Visszaértünk a kör elejére, a baloldal által terjesztett tévhitre, hogy a konzervatív oldal homofób.

Ne tévesszük össze a felszínes képmutatást a valódi elfogadással. Az elfogadás nem jelenti azt, hogy valamit támogatni, hirdetni vagy szeretni kell. A valódi elfogadáshoz két fél kell. Az egyik fél nincs a másik ellen, cserébe a másik nem akarja erőszakosan terjeszteni a saját szokását, jelen esetben az egyneműek testi és érzelmi kapcsolatát. Amennyiben ez tényleg nem döntés kérdése, akkor miért kell ennyire propagálni? A baloldal a legnagyobb ellensége a melegeknek, hiszen az erőszakos terjesztés, propaganda mögött egyértelmű politikai célok állnak. A baloldalnak a homoszexuálisok kiváló eszközt jelentenek egy politikai programhoz.

Freddie Mercury nagyot alkotott, igazi tehetség volt. Mikor bejelentette, hogy AIDS beteg, az állítólagos meleg „közösségből” többen is kritizálták, hogy híres melegként miért nem szólalt fel a melegek érdekében. Freddie közszereplő volt, de nem a nemi hovatartozása miatt, hanem azért, mert hatalmas zenei tehetség volt. Az, hogy meleg volt, a magánügye, nem tartozott senkire. Ahogyan heteroként én sem közlöm mindenkivel, hogy a nők vonzanak.

Nem nemi identitás, hanem tettek alapján ítéljük meg az embereket.

A Prideot is pontosan emiatt, mármint a tettek miatt ellenezzük. Igénytelen, demagóg meleg propaganda. Szinte már soviniszta, mert mindenkit elfogad, de aki nem ért egyet az ideológiájukkal, azt nem engedik be. Emellett undort vált ki az átlagemberben a tapasztalható igénytelenség. Ott nem a melegség, sokkal inkább a magamutogatás a cél.

Nem szabad elhinni a neoliberálisok hangulatkeltését. Minden kisebbséget, a megszokottól eltérő társadalmi csoportokat próbálnak megszólítani. Nekik van valamilyen identitásuk a baloldal liberálisaival szemben, akiknek a célja egy hatalmas montázs megalkotása. Ellopják a politikailag független identitásokat egyes csoportoktól és kisajátítják azokat. Nem hiába lehet őket úgy nevezni, hogy moslék koalíció. A szemkilövető Feri, a krumplis ex "roma cseszegető" Petya, Patkányozó Bangó, és a többiek. Egy bolond sajnos valóban tud százat csinálni, ezért kell egyértelművé tennie a polgári oldalnak, hogy a baloldali hangulatkeltés felszínes és valójában nincs mögötte valós tartalom.

A valódi elfogadás és a hagyományos értékek alapértékként és bevett szokásként kezelése biztosítja mindenkinek a boldog és teljes értékű létet, hiszen a konzervatívok állnak az élet pártján.

süti beállítások módosítása