Reaktor

Az éjjel véget ért, az álom nem!

Nem jutunk tovább, ezt most el kell fogadni. Ugyanakkor most tegyük félre a pesszimizmust, hiszen van minek örülni. Puskás óta ez az Európa Bajnokság az, amin a legjobban szerepeltünk, és a francia, illetve német csapattal döntetlent tudtunk játszani. Ez bizonyára sokak tippmix szelvényét úsztatta el, de azt gondolom, bármekkora összeget is buktak, ha magyarok, akkor örülnek a vesztes szelvénynek.

kepernyofoto_2021-06-24_11_25_25.png

A portugálokkal játszott meccs sem szégyenletes, hiszen végig kitartottunk, csak az utolsó tíz percben fáradtunk ki, és romlott el számunkra a meccs végkimenetele. Ronaldot már nem először állítottuk kihívás elé, remélhetőleg legközelebb megint hozzuk a 2016-os EB-n tapasztalt színvonalat a portugálok ellen.

Amit azonban szuper volt látni, az a magyar válogatott küzdelme.

Gyerekként voltam párszor a Diósgyőri Stadionban, és elijesztett a magyar focitól az, hogy nem láttam, hogy igazán küzdenének a pályán a játékosok. Most viszont tényleg észrevehető volt, hogy szívüket és lelküket beleteszik a játékba, és tényleg nyerni akarnak, nem csak a jó fizetésért labdát kergetni. Marco Rossi már egy ideje kapitány, és úgy tűnik ez kezd beérni. Hamarosan itt a világbajnokság, szóval még lesz munka. Remélhetőleg akkor majd nem a “halálcsoport” tagjaival kell már az elején megküzdenünk, és több meccsen szurkolhatunk majd a csapatunknak.

A pozitív hatás amellett, hogy egy ország megvédte a becsületét, az, hogy süllyedő “léc” helyett, most sokkal magasabbra került.

Most már a szurkolók nem szégyenletes eredményeket, hanem még a 2016-ostól is jobbat láthatnak.

Például ilyet:

kepernyofoto_2021-06-24_11_30_25.png

vagy ilyet:

kepernyofoto_2021-06-24_11_30_11.png

Úgy, hogy a németekkel vívott meccsen kétszer is vezettünk.

Ne felejtsük el, hogy a világ legjobbjai ellen játszottunk, és helyt tudtunk állni.

Reméljük ez így is marad és idővel csak jobb lesz a csapatunk.

Innentől ez a mérce, ehhez fogunk viszonyítani. Az biztos, hogy van egy minőségi csapatunk, olyan, amire majd a következő generáció tud hivatkozni az aranycsapat mellett, hogy igen, ők a milyeink voltak, és világszínvonalon játszottak. Én pedig izgatottan várom a VB-t, a tippmix szelvényekre pedig el is különítek egy keretösszeget, hiszen mint láthattuk, nem csak kell, hanem érdemes is a mi csapatunkra fogadni. Hajrá Magyarország!

 

süti beállítások módosítása