Reaktor

Viktor Orbán, az áruló

A Twitter-lájkoktól és saját bűn és bűztelenségétől megrészegült nyugat-európai véleményerőszakoló elit és a rábízott, dugdosni és ütnivaló lakossága közti szakadékra Ausztria esetében már hoztunk egy sor példát. Most a német közvéleményt szondázzuk meg!

bpzmwpkcqaebnnd.jpg

Aki az elitet képviseli: Franz Josef Wagner, kezében a megafonnal a Bild mai véleménycikkében:

Orbán Viktor, az áruló

Az árulás a barátok elárulása. Azzal, hogy nemet mondott az olajembargóra, Orbán Viktor, Magyarország elnöke elárult minket Putyinnak. 27 kormányfő van, és ő volt az áruló. Aki boldog, az Putyin. Az európaiak elszántsága megdöbbentő.
Ki ez az áruló? 59 éves, meglehetősen kövér, nős, öt gyermeke van. Imádja a focit, utálja a sajtót, a külföldieket, a melegeket.
Megtiltja a magyar területen keresztül történő fegyverszállításokat Ukrajnába, menekülteket alig fogad be. Robert Habeck "aljasnak" nevezi Orbán Viktor viselkedését. Orbán Viktor olcsó olajat akar.
Júdás képe jelenik meg, aki néhány ezüstpénzért elárulta barátait. Mit csinálsz egy árulóval? Forduljon el, ne fogjon vele többé kezet? Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy azt mondod: nem vagy többé a barátunk. Ön az ellenségünk barátja. Már nem tartozol hozzánk.

A népet pedig a cikk alatti Facebook kommentek. Pillanatnyi népszerűség zárójelben a végén, 3 órával a publikálás után, amíg a moderátor alszik.

Mi ez a hülyeség? örülni lehet, hogy van még egy olyan ország, mint Magyarország, ahol tiszta a józan ész, a többi uniós ország csak polgárellenes politikát folytat. (1.1k like)

A saját népünkre gondolni most már árulás. Érdekes tézis. Szeretnék egy ilyen államférfit (179 like)

Nem! Orbán a népére gondol és ez több mint jogos ! Politikusaink elárulnak minket , feláldozzák polgáraikat a brüsszeli apparátus oltárán ! (857 like)

Urban olyan államfő, aki először a polgáraira gondol. Aztán jönnek a többiek. Ennek így kell lennie. (76 like)

Az itteni hozzászólások több mint 99%-a Orbán mellett van... ez elgondolkodtató lehet az újságírónak! Orbán sok területen gondol a népére. Magyarországon nagyon biztonságosan lehet élni. Ez itt már régen elmúlt! (78 like)

Az egyetlen, aki úgy tűnik, hogy józan eszénél van, naponta elárul minket a kormányunk. (306 like)

Micsoda teljes képtelenség. Orbán törődik a népével. Mi történik Németországban? A kormánynak semmi köze hozzánk, az egyszerű emberekhez. (146 like)

Milyen barátokról beszél? Az EU elvileg egy gazdasági közösség, nem pedig egy barátság, amelynek az egyes országok képviselőit az adott ország lakossága választja, és akiknek a saját érdekeiket kell képviselniük, nem pedig másokét! (89 like)

Miért törődsz mindig más országokkal? Itt Németországban nap mint nap a saját népünk ellen születnek döntések. (90 like)

Az uniós bürokraták gondolkodás nélkül inflációs és gazdasági válságba sodorják az EU-t a szankciókkal.
Úgy tűnik, Orbán úr az egyetlen,
aki az országára, annak lakosságára és gazdaságára gondol.
Már a migrációs politikában sem hagyta magát leigázni az EU által. (32 like)

Valójában a politikusaink árultak el minket. (86 like)

Szemtelen kijelentés! Őt nem érdeklik az uniós machinációk, ő mindenekelőtt a népéért cselekszik. Sajnos a politikusaink ezt teljesen elfelejtették. Nem érdekli őket, hogy a saját népük hogyan boldogul. Az elmúlt 10 évben a dolgok csak romlottak. (95 like)

Orbánról gondolhatsz, amit akarsz - nekem sok minden nem tetszik benne...
De ebben a kérdésben kiáll a népe mellett, és ez minden normálisan gondolkodó ember számára érthető. Amúgy mi van a Cseh Köztársasággal, akik szintén ellene vannak? (29 like)

Természetesen ez nem rólunk, magyarokról szól, az, hogy épp most, távolról valamiért rózsaszín szemüveggel látnak minket, jól eshet (vagy rosszul annak, aki nem érzi igazolva a tételt, hogy mi vagyunk a legalja), hanem arról, hogyan szakad el az elit a saját népétől Nyugaton. Erre kiváló indikátor a bezzegorbánozó nyugati.

Ahogy az is természetes, hogy ezek a vélemények lehetnek fizetett orosz robotok. Ki hogyan kompenzálja a disszonáns információt. Én ma is elnézést kértem a nyugati ismerőseimtől, hogy magyar vagyok, a biztonság kedvéért.

süti beállítások módosítása