Reaktor

Mielőtt rohannál kitenni az iráni zászlót

Történik valami épp Iránban, és az interneten szembejött egy - minden pejoratív felhang nélkül - agitprop anyag, amely a nyugati lányokat és asszonyokat buzdítja az utcai - és online - kiállásra Masha Amini emlékéért, az aktuális iráni rezsim ellen.

iraniran.png

És ha 2019 lenne, nem is akadna meg a szemem semmin. Figyeljük meg azonban alábbi, iráni diktatúrát bemutató diát:

tumblr_1361a8ce966d6492d3c240b1481915ba_d55f02a5_1280.jpg

Tessék, kedves, interneten Harcos Nők, ez itt az elnyomó hatalom, ahol a "morális rendőrség" a szigorú dresszkódot megsértőket brutálisan szankcionálja. Vannak még ezen felül másodrangú állampolgárok.

A Harcos Nők alapvetően a progresszív baloldal ketrecében kotlanak. Nem a szélsőjobboldalon.

Kapizsgáljuk már? Nem a vírustagadó szélsőjobboldalon. Hanem a Tudomány - nagybetűvel - oldalán, ami 2020 márciusában azt mondta, 2 hét lezárás és vége, de legkésőbb az első oltással vége, vagy a másodikkal, de igazából nem is annyira halálos, szóval mindig valamiben biztos volt, és ha az aktuális valamiben bárki is kételkedett, az gyilkos, konteó-hívó, álhírgyáros robot volt, akit el kell hallgattatni, ha itthon nem is, olyan országokban, Nyugaton, ahol erre vevő az apparátus, mindenképp.

Szigorú dresszkód, amit ha nem tartasz be, erőszakot alkalmaznak ellened? Oltási státusz, ami hiányában korlátozott a szabadságod? Menjünk Ausztráliáig (mégsem Irán), ahol internálótáborokat hozott létre a hatalom? Ezt az agitprop anyagot az a demo osztja, aki ugyanezt követelte mindannyiunk nyakába, akkor zéró kritikával, ma zéró önreflexióval.

A parancsukra - tisztelet a kivételnek - az egész nyugati világ iránná hülyült, és jajj volt annak, aki nem lépett egyszerre!

A Youtubeon megtanultak NEM beszélni a COVID-ról, nehogy egy félreérthető, kételkedő mondat a csatorna letiltását jelentse.

2 évig vett minket körbe ez az őrület, és a Harcos Nők az élén voltak az önkéntes rendőrködésnek, gyilkosozták azokat, akiknek kilógott az orra a maszkból - szigorú dress code -, gyilkosozták azokat, akik tavaly tavasszal kiültek a teraszokra, és jogtiprást követeltek, követelnek ma is azoknak, akik nincsenek beoltva.

Szembesíteni kell őket ezzel, ha elindul a Je Suis Masha!

süti beállítások módosítása