Reaktor

Márki-Zay Péter előnynek tartja, ha a nyugdíjasok meghalnak

mzp.jpg

Nehéz higgadtan írni arról, ha valaki mások halálát pozitívan fogja fel. Természetesen vannak személyek, akiknek a halálhírén nem szomorodik el az ember, ilyen például Hitler vagy Sztálin személye. Vajon Márki-Zay Péter pontosan olyan megvetéssel viszonyul a magyar kormánypárti nyugdíjasokra, mint a helyes értékrenddel rendelkező emberek az előbb említett két személyre?

 

 

 

A halál egy visszafordíthatatlan, végleges folyamat. Normális ember nem kezeli jó hírnek azt sem, ha az ellensége, egy általa utált ember hal meg, hiszen alapvető emberi érték, hogy a halálát senkinek sem kívánjuk.

A történelemben már az emberiség láthatta, hogyan alkalmaz a baloldal bábokat ahhoz, hogy hatalomhoz jusson. Képesek minden eszközt megfogni a hatalomért, ezúttal sem változtatnak: a fő eszközük a gyűlöletkeltés. A baloldal célja egy sztereotípia kialakítása, amely alapján csak a tanulatlan, korlátolt, esetleg demensek szavaznak a kormánypártokra, hiszen az értelmiségiek lázadnak, és az ellenzékre voksolnak.

Van viszont, hogy hiba csúszik a gépezetbe, és túltolják a szerepet, ekkor láthatja a nagyközönség, hogy milyenek is valójában a balliberális globalisták: elsősorban erőszakosak. Idézni csak pontosan szabad, olvassuk figyelmesen Márki-Zay Péter, az ellenzék által közösen támogatott miniszterelnök jelölt véleményét arról, hogy sokan a kórházakban fulladtak meg a koronavírus miatt:

A covid miatt is megtizedelt, időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre

Tehát számára a nyugdíjasok ennyit érnek. Azt gondolom, ezt nem érdemes tovább ízlelgetni, mindenki számára egyértelmű, hogy ilyet kijelenteni érzéketlen, főleg az elhunytak családjaival szemben. A cikk írásának időpontjában Karácsony Gergely, Fekete-Győr András, Jakab Péter, Dobrev Klára és az ellenzék vezére, Gyurcsány Ferenc se határolódott el Márki-Zay Péter kijelentésétől, ahogyan az egyik legnagyobb kormánykritikus blog, a 444.hu is csak egy mondatban említi minősítés nélkül. Ebből eddig valamiért nem sikerült negatív cikket hozniuk. Nem gondoltam volna, hogy valaha is a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnökét idézem, de ezúttal jól fogalmazott Facebook oldalán:

Már fél napja 2022 van, kellett is gyorsan egy parasztság.

süti beállítások módosítása