Reaktor

Egy fényképből 5 ajándék

 christmas-gifts-under-the-tree.jpg 

Vannak azok az emberek, akik imádnak karácsonykor ajándékozni és próbálják a legfigyelmesebb ajándékokat kiválasztani szeretteik számára és vannak természetesen azok, akiknek csak egy nagy nyűg az egész. Cikkünk mindkét típusnak szól, hiszen megmutatjuk, hogy mennyi ajándékot hozhatunk ki egy fotóból.

 

Legtöbbünk gyanítom már kilőtte azt, hogy vesz egy szép képkeretet, előhívat bele egy képet és kész is az ajándék. Vagy egy vicces fotóból pólót csináltat. Az utóbbi években szerencsére hatalmas népszerűségnek örvendenek a személyes jellegű ünnepi meglepetések, így természetesen a kínálat is bővült. Íme néhány ötlet, inspiráció a karácsonyi ajándékokhoz, ha szeretnéd megtartani a személyes vonalat.

 

Fényképből vászonkép

 

Ez nem a legolcsóbb lehetőség az tény, de nagyon látványos ajándék és a minősége is kiemelkedő. Ha ebbe vágod a fejszédet, akkor előtte gondold át alaposan, hogy kinek, milyen helyiségébe és milyen méretben passzolna. Egyáltalán van-e a falukon erre kapacitás? Milyen színű a szoba, milyen kép illene bele? Szeretik magukat nézegetni a falon lógva?

Ezeket érdemes átgondolni a vásárlás előtt, de egyébként egy párnak, családnak tökéletes ötlet.

 vaszonkep-inspiraciok15.jpg(forrás: https://www.keparuhaz.hu/vaszonkep-vaszonfoto-akcio)

Fényképből puzzle

 

Tökéletes ajándék a család fiatal tagjainak. A játékok mindig bombabiztos ötletek, mindenki örül nekik. Akkor miért ne tehetnénk egy kicsit szívhez szólóbbá? A gyerkőcök igényeit ismerve szabjuk személyre a puzzle-t! Egy ovisnál figyeljünk arra, hogy színes kép legyen, felismerhető arcokkal rajta és csak annyi darabos kirakót válasszunk, ami kihívás, de nem lehetetlen küldetés.

 pizzle_a3.jpg(forrás: https://alkossegyedit.hu/termek/egyedi-fenykepes-puzzle-a3/)

Fényképből naptár

 

Biztosan van olyan ismerősünk, aki rajong a családi fotózásokért, és tele van minden közösségi média az ott készült mesés képekkel. Ezeket felhasználva tökéletes ajándék lehet nekik egy naptár, amiben a kedvenc képeik vannak.

Úgyis mindenki kap év vége fele ilyen-olyan céges naptárt, amit jobb híján, használni fog. Akkor már ragadjuk meg az alkalmat és üssünk két legyet egy csapásra ezzel a meglepetéssel.

 exclusive-asztali-naptar.png(forrás: https://alkossegyedit.hu/termek/egyedi-fenykepes-puzzle-a3/)

Fényképből ágynemű

 

Ezzel én egyértelműen olyan barátokat, tesókat ajándékoznék meg, akik értékelik ezt a fajta humort. Ha igen, akkor ne fogjuk vissza magunkat: a legkínosabb, legviccesebb emlékeinket gyűjtsük össze és mehet is rá az ágyneműre. Így garantáltan nem felejti el senki ezeket  az élményeket!

 agynemu2.jpg(forrás: https://bloomtex.eu/meteraru/fenykepes-agynemuhuzat/)

Fényképből vágódeszka

 

Na ezzel a kreációval én is most találkoztam először. De rögtön a szemem előtt volt a kép, ahogy egy kedves barátunknak vagy egy  (távolabbi) rokonunkat megajándékozzuk ezzel, rajta az anyós képével.

Persze ehhez ismernünk kell annyira az illetőt, hogy tudjuk, hogyan fog reagálni erre. Lehet hatalmas poén is, de sajnos egy ilyen ajándék végződhez egy kellemetlen félreértéssel is.

 

(Borítókép forrása: https://www.cbsnews.com/essentials/2022-holiday-gift-guide-the-best-deals-under-100-to-shop-this-christmas-and-hanukkah-2022-11-18/)

süti beállítások módosítása