Reaktor

🎉 Sikeresen zárult az E-ACT projektünk! 🎉

 

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy a szomszédos országok fiatal vezetőivel közösen szervezett E-ACT projektünk elképesztő eredményekkel zárult! 🙌 A projekt célja az volt, hogy megosszuk egymással a legjobb gyakorlatokat, és közösen tanuljunk arról, hogyan lehet hatékonyan bevonni a fiatalokat – különösen a hátrányos helyzetűeket – a demokratikus döntéshozatalba.

💻 Digitális eszközök és aktív állampolgárság – ezek voltak a középpontban, és a résztvevők két irányba indultak: a digitális kifejezésmód fejlesztése és a hátrányos helyzetű fiatalok bevonása az aktív állampolgárságba. Több ország képviselői gyűltek össze, hogy megosszák tapasztalataikat és új módszereket tanuljanak egymástól.

📚 A projekt során egy legjobb gyakorlatokat összefoglaló könyvet is összeállítottunk, amely digitális eszközöket és hagyományos közösségszervezési módszereket egyaránt tartalmaz. Ez az útmutató nemcsak a résztvevők, hanem minden ifjúsági munkás számára hasznos lehet, aki szeretne hatékonyabban elérni fiatalokat, különösen azokat, akik szociális, gazdasági vagy kulturális akadályokkal küzdenek. A kiadvány letölthető itt: https://reaktor.hu/2024/05/31/igy_szolitsd_meg_a_fiatalokat_-digitalis_kiadvany_civil_szervezeteknek

🌍 Nemzetközi kapcsolatok és együttműködés – a projekt egyik legnagyobb előnye, hogy új határokon átnyúló kapcsolatokat építettünk ki, és mélyítettük meglévő kapcsolatainkat. A résztvevők nemcsak új készségekkel tértek haza, hanem egy erős, támogató nemzetközi hálózat részévé is váltak.

🎯 A projekt közvetett célcsoportja azok a fiatalok, akiket eddig nehezen tudtunk bevonni a döntéshozatalba, de az E-ACT segítségével most már könnyebben elérhetjük őket. Különös figyelmet fordítottunk a hátrányos helyzetű fiatalokra, és reméljük, hogy a projekt eredményei segítenek majd nekik abban, hogy aktívabb szerepet vállaljanak közösségük életében.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett, támogatta és hozzájárult a sikerhez! 🚀 Ne feledjétek, ez még csak a kezdet – a megszerzett tudást tovább visszük és folytatjuk a közös munkát! 💪

 

süti beállítások módosítása