Reaktor

Gyógyítsd a választás másnapját ChatGPT-vel!

Vasárnap mindenki nyert. Vagy mindenki vesztett. Vagy nem történt igazából semmi, ami a magyar politika egészét illeti. Küzdenek is az elemzők, hogy mondjanak valamit, bármit.

Legyen ez az elemzők, publicisták baja! Mi, a kisemberek, akiknek csak egy szavazata van, ne bánkódjunk!

00bb1d2f-baf9-47dd-a22f-0e02f85750e1.webp

Nincs jobb gyógyszer a nevetésnél, és a modern technológia, a zsebünkben lapuló internet segít elhessegetni a legsötétebb felhőket is, ha megkérjük rá.

Lássunk egy kisembert, akinek rosszul indult a hétfő, holott semmi nem változott az életében, minden nyomoráért önmaga felelős, nem a Gyurcsány, az Orbán, a Vitézy, vagy a Vatikán, mégis letargiába esik:

gyűlölök magyar lenni, gyűlölök ember lenni, fel se bírom fogni hogy hogy lehet ilyen kibaszott buta és megvezethető az emberi faj, én meg csodálkozok baszdmeg hogy nem találom a helyem az emberek között

a fidesz agyhalott idiótaként kezeli az embereket, és igazuk van. és működik. még mindig működik. elhitetni mindenkivel, hogy Orbán rokona nem fideszes főpolgármester-jelölt. csinálni egy alternatív fideszt. satöbbi satöbbi.

jó, hát ilyen a világ. lehetne minden jobb is, de inkább lesz rosszabb. mert az profitábilis.

Ez csak egy - valódi - poszt a sok borzasztó online buborékból, ahol egymást kínozzák az antiszociális emberek, talán r/hungary, talán 444hsz.com, esetleg egy youtube komment. Terem ilyen bőven, mint tyúkszar a baromfiudvaron, nem hogy keresni nem kell, hanem óvatosan lépkednie annak, aki el akarja kerülni az emberekből kiömlő felesleges, mindenszarista nyomort.

Elkerülni azonban felelőtlen dolog: állampolgári kötelességünk, hogy segítsünk azokon, akik öngyűlölő letargiába estek! Nem kell sokat tennünk, csak a ChatGPT-hez fordulni, és utasítani a gépet, hogy csaljon mosolyt az arcokra!

Írj ebből a posztból egy vidám dalszöveget: [...]

ChatGPT 4o:

(Pre-Chorus)
Fidesz meg minden, ne vedd túl komolyan,
Az élet szép, csak nézd a jó oldalon!
Orbán meg a politika, hagyjuk most félre,
Inkább énekeljünk, és táncoljunk a térben!

(Chorus)
Minden jobb lehet, ha nevetünk egyet,
A világ szép, csak lásd meg a színes fellegeket,
Néha nehéz, de az élet egy játék,
Mosolyogj, és légy vidám, ez az igazi ajándék!

(Verse)
A butaságot hagyjuk, a bölcsesség a célunk,
Egymást segítve, boldogan élünk,
Az élet profitja nem a pénzben rejlik,
Hanem a nevetésben és a szeretetben mérik!

(Outro)
Gyűlölni felesleges, inkább szeressünk,
Az élet egy kaland, együtt nevetünk,
Magyar vagyok, ember is, és boldog,
Mosolyogj te is, mert ez a legjobb dolog!

Figyeljük meg, hogy a gép egy egyszerű parancsból is rájött arra, magától, hogy amit kifigurázni kell, az a kisember önnön fontosságából fakadó, komikus letargia.

Az így kapott eredményt küldjük válaszul, reménysugárként, az elveszetteknek! Hátha segítünk rajtuk ezen a borongós hétfőn!

Nyitókép: generálj egy vidám borítóképet a dalhoz

Reaktor

Facebook

süti beállítások módosítása