Reaktor

Búcsú Demszky Gábortól

Az egykori főpolgármester újfent horvátországi nyaralójába emigrált, megint végleg, búcsúzásként egy atombombát kézigránátot rohadt paradicsomot dobva a magyar népnek Kádár János utolsó leheletén keresztül. Cikkünk megjelenésekor már nyugodtan készítheti PET palackban a beduin olívaolajat, megszabadulva a magyar közélettől.

beduin.jpg

De: aki rohadt paradicsomot dob a tömegbe, rohanó világunkban, ahol mindenki zsebében ott lapul az internet, számítson arra, hogy nem marad válasz nélkül!

A Mandiner hírhedten baltával faragott kommentelői, ideológiai és demográfiai okokból lelkesen felsorakoztak búcsút venni Demszky Gábortól.

Ebből szemlézünk!

Abba horvát tengerparti házba ahova szolgálati autóval járt közpénzen és vitte a heller nevű nem lőtték ki a szemét senkinek patkányt is...

CSAK most? Bazd meg már évtizedek óta el kellett volna takarodnia az életünkből!

Jó ötlet, csak kicsit hamarabb kellett volna. 34 évvel.

Ezzel nem az a baj, hogy valakinek más, a többségtől eltérő a véleménye a közügyekről, az sem, hogy potrohos Napóleonnak nevezi Orbánt, hanem a tipikusan bolseviki tempó: az igazat, csak mi, a kevesek, a tisztán látók, a kiválasztott élcsapat látjuk; akik nem látják a mi nagy igazságunkat, szánalmas, setét, megvezetett bunkók, akiknek a társaságából is minél előbb ki kell kerülni. Ahogy Virág elvtárs mondta volt: "visszasírnak még bennünket!" Nem fogjuk!

Te mered Orbánt Kádárhoz hasonlítani, te maoista akinek Kádár túl enyhe volt a klerikális-polgári oldallal szemben? És miből is van horvátországi házad? Az ellopott 4es metró pénzből?

1972-ben egy szélsőbaloldali maoista szervezkedésben való részvételéért és a rendszert balról bíráló 1919-es tanácsköztársaságot éltető megemlékezés miatt egy évre kizárták az egyetemről és a KISZ-ből.

- Wikipedia

Egy megkeseredett ostoba vénember... Pár éve sétáltunk a Balaton utcában, és Demszky jött velünk szembe, élőben látni sokkal felkavaróbb volt, egy magában motyogó, szenilis megroggyant öregembert láttunk, fején azzal az örmény(?) török(?) sapkával... Szánalmas volt, akárcsak mikor a vizes flakonból próbálta meg leönteni az őt kérdezni akaró riportert...

Mindig is nagy küzdő voltál kretén, az összeharácsolt vagyonoddal elmenekülsz az összeharácsolt tengerparti birtokodra..

Tisztább lesz a magyar levegő.

Árad a trágyaszag Budapesten.

Már csak a nyugdíja miatti sírdogálás hiányzik, meg a bankszámla száma, hogy legyen hol sajnálkoznia a neki csápolóknak. Tarthat majd workshopokat a titokzatos vállérintéséből meg a olajbogyó tartósításból a naplementében.

Ez az a horvátországi ház, amit anno a hírek szerint fővárosi cég emberei újítottak fel és ahová rendszeresen a szolgálati autóval, szolgálati üzemanyaggal furikázott? És még ennek az embernek van képe az értelmiség lezüllesztéséről handabandázni? Szégyen-gyalázat!

Nagy tapsot neki ezért. ... Záray Márta dalával: "Elviszem én magammal az emlékeimet Hogy ne lássam a lassan pergő homokszemeket Utoljára, drágám, azt kívánom én Hogy te mással nagyon boldog légy" ... És soha vissza ne térj.....De félek, hogy ez csak egy nyaralás lesz megint....

Miért nem ezzel kezdted 1990-ben?

20 évig ültél a nyakunkokn te patkány! Lezüllesztetted Budapestet. És neked van eleged a magyar fővárosból? Hogy rohadnál meg!

Bár korrekció nélkül közöljük a magyar internet véleményét, itt szükséges némi kommentár: Demszky Gábor 20 éven keresztül, demokratikusan megválasztva volt főpolgármester, Budapest lakosságának akaratából. Ezt ne vegyük el a fővárostól, nekik ez kellett, ez kell. 

Lehet valahol fogadni arra, hogy pl. egy-egy fogorvosi vizsgálat erejéig azért majd hazamerészkedik?

"közölte, könyvet fog írni, amit senki sem fog cenzúrázni. "

Te szerencsétlen, ha mindent megírnál már börtönben lennél.

Ez egy kiváló döntés Gábor. Ez az első lépés az utódod 5 évvel ezelőtt meghirdetett zöld programjának végrehajtására. Szerintem sokkal jobb lesz a levegő Budapesten.

Előtte vajon visszahozza a lopott holmit és a metróért kapott jattot is? Talán a "távozás előtt" feleleveníteni azt a március 15-ét is, amikor a budapesti nép " hülye vagy, hülye vagy" ütemes skandálással jutalmazta a fekete esernyős faszkalapok között elmondott idióta beszédét? Egy magyargyűlölő szar távozik hazánkból (reméljük) örökre. Felkészül a hibbant barom, jelenlegi utódja.

Azért a Kádár rendszerben jól el volt ez a nagy demokrata. Akkor eszébe sem jutott elhagyni Magyarországot.

Uramatyam, hany csapast tud meg elviselni ez a nemzet? Gabor, Isten veled!

Tökéletes végszó, Isten Önnel, főpolgármester úr, kellemes nyugdíjas éveket! 🙏🏻

 

süti beállítások módosítása